joi, 13 decembrie 2018

Firma specializată in domeniul inmatricularilor auto pe raza județului Iași

Oferim servicii de intermediere in domeniul inmatricularilor auto pe raza județului Iași, am putea spune ca Ieftin, simplu si rapid, insa rapiditatea poate varia de la o instituție la alta.

- Avem pachete complete de servicii cat si servicii individuale.

- Spre exemplu daca ati adus o mașină din UE, va putem oferi:

- Inmatriculare auto de la A-Z, in acest pachet va oferim numerele roșii Gratuite! Fara alte taxe si comisioane ascunse!

- Activam pe piata din 2011, am învățat din greșeli, suntem conștienți ca nu putem sa mulțumim pe toata lumea, însă avem toate reaursele necesare sa ducem pana la capat ce am promis la semnarea contactului de prestari servicii.

- Această activitate pe care noi o interprindem, ofera posibilitatea persoanelor fizice ca in baza unei procuri notariale sa ne ocupam noi de toate etapele procedurale in vederea inregistrării unui autoturism in Mun. Iasi. In cazul unei societăți comerciale SRL, II, P.F.A. etc, totul devine mai simplu, o simplă Delegație ștampilată și semnată de administratorul societății va fi de ajuns.

- Pentru inmatricularea unui autoturism in Iasi pierdem câteva zile pe la diferite instituții publice ale statului Român, cereri si formulare de completat, copii xerox, parcări pline ochi, pur si simplu nu avem unde sa ne lăsăm masina, cozi interminabile, zile de concediu, efectiv pierderile de bani sunt sesizabile. Sa nu mai mentionam ca daca nu cunoști procedura si ordinea instituțiilor la care trebuie mers, chiar e de rău, nervi si bani aruncați pe fereastră.

Acum totul este mai simplu!

Cu respect pentru timpul si banii dumneavoastră, 🚘

Echipa Inmatriculari auto Iasi va ureaza CRĂCIUN FERICIT, SĂRBĂTORI CU LUMINA SI CĂLDURĂ IN SUFLET!

14.12.2018

Antoniu Andrei
☎️Tel: 0754923018
🌍www.inmatriculari-auto-iasi.ro
♨️www.facebook.com/inmatriculari.iasi/

2 comentarii:

  1. Bună ziua... As dori sa i scriu o masina pe numele meu. Pro le a e ca am cumpărat mașina și imediat am plecat în Anglia și a trecut 6 luni. O mai pot înscrie. Specific am fiscali și contractu de vânzare cumpărare. Aștept un răspunsva mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Aș dori să inscriu o mașină adusă din UE, cit mă va costa și in ce timp.Mașina din 2016,2000cm3

    RăspundețiȘtergere