sâmbătă, 25 februarie 2017

Procedura radiere vehicul in cazul exportului 2017

RADIERE FISCALA EXPORT IASI :

 Cateva zeci de minute,  atat poate dura procedura de radiere a unui autoturism din financiar.

 

- M ai jos am facut un ghid util pentru parcurgerea tuturor etapelor priviind radierea vehiculului din financiar si din circulatie in vederea exportului in Rep. Moldova sau in orice alta tara.1. Direcţia Taxe şi Impozite Locale - Primaria Mun. Iasi elibereaza fisa de radiere si certificatul de atestare fiscala pe loc, costul fiind de 20 lei.
2. Impozitul se achita din anul in care ati inregistrat masina la financiar, inclusiv anul in care o scoateti din financiar.
3. Daca aveti amenzi de circulatie, impozite neplatite, sa stiti ca nu scapati de ele, acestea trebuiesc achitate integral pentru a putea scoate certificat de atestare fiscala pe 0.


RADIERE DIN CIRCULATIE EXPORT IASI 2017 :

 

Documenele necesare:

 • Cartea de identitate in original
 • Certificatul de inmatriculare in original
 • Placutele de inmatriculare
 • Buletin in Original RO
 • In cazul exportului in Moldova ( buletin MD in original )
 • Declaratie notariala cu mentiunea ca autoturismul se afla pe teritoriul Republicii Moldova si urmeaza a fi inmatriculat pe numele dvs ). Contacteaza-ne pentru a va oferii modelul declaratiei.
 • In cazul in care dvs nu puteti ajunge, aveti posibilitatea sa imputerniciti printr-un birou notarial o alta persoana pentru a parcurge toate aceste demersuri birocratice.

- Pe langa documentele originale, trebuie sa aveti si copii xerox.
- La vama, in vederea devamarii trebuie sa mergeti cu' CARTEA DE IDENTITATE A VEHICULULUI IN ORIGINAL CU MENTIUNEA EXPORT ( VIZATA DE S.P. Inmatriculari - Radieri auto Iasi si 1 certificat de radiere.

Programare online Serviciul Public Regim Permise si Inmatricularea - Radierea vehiculelor Iasi.

 • Pentru radierea, inmatricularea vehiculului dvs, trebuie sa aveti facuta o programare.

  • Acceseaza siteul www.permiseiasi.ro si programeaza-te pe linkul Radiere autovehicul.
  • Pentru programare online o sa ai nevoie de NUME - PRENUME, SERIE SI NR BULETIN RO, SERIE SASIU VEHICUL SI O ADRESA DE EMAIL VALIDA.

  - Rapiditatea RADIERII unui autovehicul poate varia in functie de complexitatea nevoilor fiecarui client, domiciliul din buletin s.a.m.d.

  - Uitati de stres, drumuri si cheltuieli neasteptate, cozi interminabile si formulare greoaie, noi suntem rezolvarea acestor probleme.

  Cu respect pentru timpul si banii dumneavoastra,

  Echipa INMATRICULARI AUTO IASI

  Telefon contact : 0040754923018
  E- email : contact@inmatriculari-auto-iasi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu